Нечаянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про співфінансування на розвиток елеваторних потужностей

Дата: 18.01.2024 13:50
Кількість переглядів: 89

Інформуємо, що за інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, програма USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) підтримає українські підприємства, які надають послуги з сушіння, зберігання та доробки зернових та технічних культур. Програмою передбачено 10-15 проєктів співфінансування з бюджетом від 18 до 36 млн грн кожен.

Проєкти збільшать обсяги та час зберігання зернових та технічних культур, що дозволить агровиробникам отримувати необхідні послуги вчасно та в потрібному обсязі. Потужності з сушіння та доробки зерна збережуть якість продукції. Загалом, це сприятиме стійкості бізнесу та покращуватиме продовольчу безпеку в Україні.

Програма USAID АГРО заохочує заявки від українських компаній та підприємств, які надають послуги з доробки та зберігання сільськогосподарської продукції, мають елеваторні потужності, розробили або почали розробляти проєктну документацію.

Очікувані результати в межах одного проєкту:

не менше ніж 70 мікро, малих та середніх агровиробників (ММСП) отримають послуги з доробки, сушіння та/або зберігання зерна,

не менш ніж на 20 тис тонн/рік збільшиться надання послуг ММСП зі зберігання зерна та/або не менш ніж на 50 тис тонн в рік послуг по сушінню зерна;

не менше 50% від загальної кількості наданих послуг з доробки, сушіння та/або зберігання зерна отримають агровиробники, які мають в обробітку (орендують) землі площею менше 500 га.

Додатковими перевагами будуть:

збільшення елеваторних потужностей переробних підприємств;

спрямування проєкту на впровадження енергоефективних технологій;

якщо заявники підпадають під визначення малих і середніх підприємств (за критеріями – від 10 до 300 працівників, від 100 тис $ до 15 млн $ річний оборот та річна сума активів).

Етапи та дедлайни:

до 19 січня 2024 року – зареєструватися для участі у передзаявочному онлайн-семінарі (електронна адреса: agro.subawards@chemonics.com);

23 січня 2024 року з 11:00 до 13:00 год. Програма USAID АГРО проведе передзаявочний онлайн-семінар;

не пізніше 18:00 год. 30 січня 2024 року – подання запитань щодо участі у цьому конкурсі на електронну адресу: ilazarenko@chemonics.com;

не пізніше 18:00 год. 14 лютого 2024 року – кінцевий термін подання заявок для розгляду в першому раунді (технічна пропозиція, бюджет і супровідні документи) на електронну адресу: agro.subawards@chemonics.com.

Заявки будуть розглядатися по мірі надходження.

Програма USAID АГРО продовжить приймати заявки до 18:00 год.                    03 липня 2024 року або до моменту вичерпання коштів.

Повний опис технічного завдання та як подати заявку за посиланням: https://bit.ly/3TZvCso.

Враховуючи вищезазначене, просимо розповсюдити інформацію серед зацікавлених осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Громадське обговорення щодо перейменування вулиці Комарова в с.Нечаяне Миколаївського району Миколаївської області

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних