Нечаянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма підтримки сільського господарства України

Дата: 05.12.2023 09:20
Кількість переглядів: 183

Mercy Corps надає підтримку малому та середньому бізнесу у сфері сільського господарства

[КИЇВ, 20.11.2023] – MercyCorps, міжнародна організація, що надає гуманітарну допомогу та сприяє розвитку, оголошує про запуск Програми підтримки сільського господарства України, яка стала можливою завдяки фінансуванню Фонду Говарда Г. Баффета. Програма спрямована на підтримку фермерів та бізнесів, що тісно пов’язані з сільським господарством, у відновленні діяльності та подоланні наслідків війни.

MercyCorps запрошує до участі у програмі представників малого та середнього сільськогосподарського бізнесу Донецької, Запорізької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей.

Середнійрозмірфінансової допомоги складає75 000 доларів США у гривневому еквіваленті за актуальним курсом Національного банку України (НБУ). Відбіручасниківпрограмипроводитиметься на конкурснійоснові.

Вимоги до учасниківпрограми:

  • можливістьнадативідомості та докази того, як підприємницькадіяльністьпостраждала від війни;
  • співробітництво (абопланиспівпраці) з домогосподарствами, щозаймаютьсясільськогосподарськоюдіяльністю. Наприклад, наданняпослуг, щополегшуютьведеннясільського господарства, постачанняабовиробництворесурсів, необхідних для веденнясільського господарства, закупівлясільськогосподарськоїпродукціїабозабезпечення доступу до ринківзбутутощо;
  • чіткеобґрунтування потреби у фінансовійдопомозі;
  • офіційнареєстрація та відсутністьюридичних і правовихперешкод для підприємницькоїдіяльностізгідно з вимогамиукраїнськогозаконодавства;
  • інвестуваннявласних коштів.

Щобдізнатисяподробиці та подати заявку на участь у програмі, зареєструйтесь за посиланням – uasp.mercycorps.org, відповівши на кільказапитань про вашу поточнудіяльність та потреби, на якібудутьвикористані кошти допомоги.

Примітка:MercyCorpsніколи не вимагаєвинагороди в обмін на допомогу. MercyCorpsніколи не стягує плату за подання заявки на допомогу. Якщо вам стали відомівипадкивимаганняпрацівникамиMercyCorps та/абоїїпартнерськихорганізаційвинагороди за своїпослуги (у будь-якійформі), просимо повідомити про цена гарячулінію0 800 332 590 абонадіслатиелектронний лист на feedback.ua@mercycorps.org.

Про MercyCorps:

MercyCorps – це глобальна команда професіоналів у галузігуманітарної допомоги та розвитку, якіпрацюють разом, щобстворитимайбутнєможливостей, де коженможепроцвітати. У більшніж 40+ країнахсвітупонад 5 400+ членівкомандипрацюютьпліч-о-пліч з людьми, якіживуть у бідності, катастрофах, насильницькихконфліктах та гострихнаслідкахзміниклімату.

З моменту ескалації війни, MercyCorpsпідтрималапонад 750 000 людей, щоперебувають в Українічибулизмушенішукатипритулок у Польщі, Молдові та Румунії. Ми надаємогрошовудопомогу; гранти для мікро-, малого та середньогобізнесу, а такожмалих та середніхфермерськихпідприємств; побутові, харчові та гігієнічнінабори на зиму та в екстренихситуаціях.

З будь-якимизапитами ЗМІ, будь ласка, звертайтеся до менеджеркиз комунікаційMercyCorpsКатериниАлєко за адресою kalieko@mercycorps.org.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування провулку Шмідта в с.Нечаяне Миколаївського району Миколаївської області

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних