Нечаянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведення громадського обговорення щодо перейменування назв вулиць і провулків на території Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області

Дата: 23.11.2023 13:34
Кількість переглядів: 214

         Керуючись ст. 26, ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», враховуючи рекомендації комісії з найменування (перейменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області, Нечаянська сільська рада оголошує початок проведення громадських обговорень у формі консультацій з громадськістю і громадських слухань щодо питання перейменування вулиць, провулків в населених пунктах Нечаянської сільської ради.

       Організатор громадського обговорення: Нечаянська сільська рада.

Пропонується перейменувати вулиці, провулки на території Нечаянсьої сільської ради Миколаївського району Миколаївської області, без зміни нумерації будівель, відповідно:

  1. Село Нечаяне: вулиця Суворова, вулиця Гагаріна, вулиця Комарова, вулиця Федько, провулок Скляра, вулиця Першотравнева, вулиця 8 Березня.
  2. Селище Мирне: вулиця Гагаріна, вулиця 8 Березня.
  3. Село Новоподілля:  вулиця Гагаріна.
  4. Село Іванівка: вулиця 8 Березня

 

Строк проведення заходів з громадського обговорення: громадське обговорення у формі електронної консультації проводиться з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення до 23 грудня 2023 року.

Проголосувати за запропоновані варіанти назв вулиць можна за допомогою сервісу Консультації з громадськістю на офіційному вебсайті Нечаянської сільської ради:  https://nechayanska-gromada.gov.ua/consultations/

Способи та форма для подання пропозицій (зауважень): Зауваження та пропозиції подаються:

  • у форматі електронного звернення на офіційному вебсайті Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області та її виконавчого комітету за посиланням:  https://nechayanska-gromada.gov.ua/persons/1068/
  • листом на електронну пошту: nec-hsr@ukr.net
  • листом за адресою (особисто або Укрпоштою): 53140, Миколаївська область, Миколаївський район, село Нечаяне, вулиця Одеська, будинок 15

Вимоги до оформлення пропозицій: пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Місцезнаходження організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: 53140, Миколаївська область, Миколаївський район, село Нечаяне, вулиця Одеська, будинок 15.

Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: секретар сільської ради – Сопільняк Ірина Сергіївна – тел.(0512) 51 00 73.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Громадське опитування щодо перейменування вулиці Гагаріна в с.Нечаяне Миколаївського району Миколаївської області

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних