Нечаянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі за предметом «Новорічні подарунки (набори цукерок)»

Дата: 21.11.2023 12:17
Кількість переглядів: 126

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі за предметом «Новорічні подарунки (набори цукерок)», розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 

 Відділ освіти, молоді, спорту та культури Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області інформує про проведення відкритих торгів з особливостями на закупівлю за предметом «Новорічні подарунки (набори цукерок)» у 2023 році код ДК Новорічні подарунки (цукерки) за кодом ДК 021:2015 15840000-8. Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби «Єдиного закупівельного словника»

Найменування замовника

Відділ освіти, молоді, спорту та культури Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області

Код за ЄДРПОУ

41527468

Юридична адреса

24500, Вінницька область м. Ямпіль вул. Свободи, 132

Місця надання послуг

54112, Миколаївська область, Миколаївський район, селище Благодарівка, вулиця Центральна, будинок 49в

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)

Новорічні подарунки (цукерки) за кодом ДК 021:2015 15840000-8. Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби «Єдиного закупівельного словника»

Вид, ідентифікатор процедури закупівлі і дата оголошення

Відкриті торги з особливостями.

UA-2023-11-20-006061-a

20 листопада 2023 року

Очікувана вартість предмета закупівлі

142000,00 грн.

- Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Кошторисні призначення, щодо закупівлі за предметом «Новорічні подарунки (набори цукерок)» (ДК 021:2015 15840000-8. Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби «Єдиного закупівельного словника») згідно рішення 32 сесії 8 скликання № 5 від 02.11.2023 року « Про внесення змін до бюджету Нечаянської сільської ради на 2023 рік»   складають 142 000.00 грн.

  • Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість закупівлі за кодом ДК 021:2015 15840000-8. Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби складає 142000,00 грн. Розрахунок очікуваної вартості послуг здійснено на підставі моніторингу закупівельних цін попередніх закупівель. Закупівля здійснюється для забезпечення новорічними подарунками дітей при проведенні різдвяних та новорічних заходів у закладах освіти, які знаходяться у підпорядкуванні відділу освіти, молоді, спорту та культури Нечаянської сільської ради.

Кількість подарунків розраховувалась з кількості дітей у навчальних закладах. Закупівля новорічних подарунків здійснюється коштами місцевого бюджету. КЕКВ 2230. Кількість подарунків – 710 шт. Вага новорічного подарунка нетто має становити не менше 900 грам.

Як основа, для встановлення очікуваної вартості послуг, використовувались як ціни власних попередніх закупівель (укладених договорів) на закупівлю цих послуг так і ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель «Prozorro» та основних прогнозних показників економічного і соціального розвитку України на 2023 рік, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 р. №671, а також на підставі пункту 1 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року  № 275, а саме методом порівняння ринкових цін. Метод порівняння ринкових цін - це метод визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.

Водночас, розпоряднику (одержувачу) бюджетних коштів необхідно обов’язково враховувати вимоги частини першої статті 23 БКУ та частини четвертої статті 48 БКУ, які забороняють взяття розпорядниками (одержувачами) бюджетних зобов’язань та здійснення платежів без відповідних бюджетних асигнувань, що в свою чергу надаються відповідно до встановлених бюджетних призначень.

  • Нормативно-правове регулювання.

Якість товару повинна відповідати встановленим державним стандартам, загальним вимогам раціонального харчування дітей. Товар не повинен містити штучних (синтетичних), ароматичних і консервуючи речовин (крім дозволених), повинен відповідати загальним вимогам, встановленим відповідними ДСТУ.

Продукція прийматиметься лише за наявності супровідних документів, що підтверджують її походження, безпечність і якість. Предмет закупівлі повинен відповідати технічним характеристикам та вимогам державних стандартів і підтверджуватися декларацією виробника (посвідченням про якість). Документація повинна мати відомості про відсутність генетично модифікованих організмів (за наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає). Продукти харчування повинні мати  маркування у відповідності до вимог законодавства України. Маркування забезпечується на підставі вимог Технічного регламенту щодо маркування продуктів харчування.

Учасники при поданні тендерної пропозиції повинні враховувати норми (врахуванням вважається факт подання тендерної пропозиції, що учасник ознайомлений з даним нормами і їх не порушує, жодні окремі підтвердження не потрібно подавати):

—        постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення захисту національних інтересів за майбутніми позовами держави Україна у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації» від 03.03.2022 № 187, оскільки замовник не може виконувати зобов’язання, кредиторами за якими є Російська Федерація або особи, пов’язані з країною-агресором, що визначені підпунктом 1 пункту 1 цієї Постанови;

—        постанови Кабінету Міністрів України «Про застосування заборони ввезення товарів з Російської Федерації» від 09.04.2022 № 426, оскільки цією постановою заборонено ввезення на митну територію України в митному режимі імпорту товарів з Російської Федерації;

  • Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі.

В зв’язку з вищевикладеним замовник прийняв рішення відповідно таких технічних характеристик предмета закупівлі, а саме: подарунки повинні складатися:

 

Виробник

Найменування

Кіль-ть

РОШЕН

1

Сливки-Ленивки

1

РОШЕН

2

Ромашка

2

РОШЕН

3

GALARETKA

2

ЛУКАС

4

ППО в шоколадній глазурі (патріотичні)

2

КОНТІ

5

Konti Mousse

2

РОШЕН

6

Шоколапки

3

ЛУКАС

7

Лукася глазуровані патріотична

2

ЛУКАС

8

Патрон_Тузя в нов. форм.

2

ЛУКАС

9

MARMILIKE

2

ХБФ

10

Вкуся хрусткий

2

РОШЕН

11

Шалена Бджілка

2

КОНТІ

12

Умка

2

КОНТІ

13

Мелодіка

2

РОШЕН

14

Minky-binky

2

ЛУКАС

15

BiFesti, зі смаком

2

РОШЕН

16

ТОФФІ Yummi's

2

РОШЕН

17

Lolli Pops

2

ХБФ

18

RENE BLACK 

2

ХБФ

19

Верже ваніль 

2

ХБФ

20

Верже пряжене молоко 

2

Золотий Вік

21

Халва ванільна

2

ХБФ

22

Ренклод 

2

ЛУКАС

23

Topchik

2

РОШЕН

24

Шипучка 

2

РОШЕН

25

FUDGENTA

2

РОШЕН

26

Korivka

2

РОШЕН

27

Джелі 

2

Jaffa

28

Сік в асортименті, 125мл

1

 

Всього – 54 шт.

Строк поставки: з дати укладення договору по 25 грудня 2023 року.

Місце надання послуги: 54112, Миколаївська область, Миколаївський район, селище Благодарівка, вулиця Центральна, будинок 49в.

 

Відділ освіти, молоді, спорту та культури Нечаянської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Громадське опитування щодо перейменування вулиці 8 Березня в с-щі Мирне Миколаївського району Миколаївської області

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних