Нечаянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота закладів освіти з 23.09.2021 року

Дата: 23.09.2021 10:22
Кількість переглядів: 3786

Шановні жителі громади!

Відсьогоді, 23.09.2021 року, Україна перейшла у "жовтий" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. У зв'язку з цим, Уряд оновив карантинні умови, зокрема, щодо роботи закладів освіти. Відсьогодні працювати мають право лише ті заклади освіти, в яких вакциновано 80 і більше % працівників (вчителів та обслуговуючого персоналу).

Останні місяці сільською радою проводилась роз'яснювальна робота з керівниками освітніх закладів щодо необхідності вакцинації працівників. Відповідально до цього питання поставились лише керівник та працівники Благодарівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів і, як результат, з 23.09.2021 року продовжить працювати лише цей заклад освіти, де 100% працівників вакциновано. Всі інші переходять на дистанційне навчання. Як виключення, працюватимуть молодша ланка та заклади дошкільної освіти.

Усі ми розуміємо, що дистанційне навчання - це не навчання. Результати ДПА та ЗНО щороку гірші. Примусити вчителів вакцинуватися ми не маємо прав, але і спостерігати за тим, як покоління, на яке ми покладаємо надії та сподівання, втрачає шанс на якісну освіту, не будемо. Зі свого боку сільська рада робить усе можливе для покращення умов у закладах освіти: організовуємо безкоштовне харчування для учнів 1-4 класів, збудовано нову кочегарку в с.Нечаяне, придбано нові меблі та обладнання, проводяться ремонти приміщень шкіл, харчоблоків, встановлено нову пожежну сигналізацію, відеоспостереження тощо.

Шановні батьки та учні Нечаянського та Іванівського ЗЗСО, сьогодні ви маєте змогу обирати, як навчатися: дистанційно, чи стаціонарно. Для учнів, які виявлять бажання навчатись "очно", сільською радою буде організовано підвіз до Благодарівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (за детальною інформацією просимо звертатись до керівників Нечаянського та Іванівського ЗЗСО). Нажаль, кількість місць обмежена - Благодарівський заклад зможе прийняти лише 20 учнів.

Ще раз звертаюсь до керівників та педагогічних колективій Нечаянського та Іванівського ЗЗСО з проханням серйозно підійти до питання щодо вакцинації!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Громадське обговорення щодо перейменування вулиці 8 Березня в с.Іванівка Миколаївського району Миколаївської області

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних