Нечаянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ХХVІІ позачергова сесія восьмого скликання

Дата: 12.07.2018 11:22
Кількість переглядів: 575

На виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Регламенту роботи Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області, затвердженого рішенням сільської ради від 04 січня 2017 року № 1,  Нечаянська сільська рада повідомляє:

 

 12 липня 2018 року о 13.00 годині відбудеться спільне засідання постійних комісій сільської ради з питань: бюджету, фінансів, житлово-комунального; господарства, депутатської діяльності та соціально-економічного розвитку; АПК, земельних ресурсів, охорони навколишнього середовища, адміністративно-територіального устрою, будівництва та захисту прав громадян з розглядом питань порядку денного двадцять сьомої позачергової сесії сільської ради восьмого скликання.

 

12 липня 2018 року о 14.00 годині відбудеться засідання двадцять сьомої позачергової сесії сільської ради восьмого скликання, на якій планується розглянути питання:

 

1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівлі амбулаторії в селі Нечаяне.

 

 

            Особи, які бажають ознайомитись з даними проектами рішень сільської ради, можуть звертатися до Нечаянської сільської ради (57140, с.Нечаяне, вул. Одеська, 15, секретар сільської ради) у робочі дні протягом робочого часу (з понеділка по четвер - з 8:00 до 12:00, з 12: 45 до 16:00, у п'ятницю - з 8:00 до 12:00, з 12:45 до 15:00).

 

 

Секретар сільської ради                                                             І.С.Сопільняк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Громадське обговорення щодо перейменування вулиці 8 Березня в с.Іванівка Миколаївського району Миколаївської області

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.