Нечаянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ХХІ сесія сільської ради восьмого скликання

Дата: 31.01.2018 10:59
Кількість переглядів: 613

На виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Регламенту роботи Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області, затвердженого рішенням сільської ради від 04 січня 2017 року № 1,  Нечаянська сільська рада повідомляє:
            09 лютого 2018 року о 13.00 годині відбудеться спільне засідання постійних комісій сільської ради з питань: бюджету, фінансів, житлово-комунального; господарства, депутатської діяльності та соціально-економічного розвитку; АПК, земельних ресурсів, охорони навколишнього середовища, адміністративно-територіального устрою, будівництва та захисту прав громадян з розглядом питань порядку денного дев’ятнадцятої сесії сільської ради восьмого скликання.       

09 лютого 2018 року о 14.00 годині відбудеться засідання двадцять першої сесії сільської ради восьмого скликання, на якій планується розглянути питання:
1. Про звіт голови постійної комісії з питань бюджету, фінансів, житлово-комунального господарства, депутатської діяльності та соціально-економічного розвитку.

2. Про звіт голови постійної комісії з питань АПК, земельних ресурсів, охорони навколишнього середовища, адміністративно-територіального устрою, будівництва та захисту прав громадян.

3. Про звіт голови Нечаянської сільської ради за 2017 рік.

4. Про внесення змін до бюджету Нечаянської сільської ради на 2018 рік.
5. Різне.
            Особи, які бажають ознайомитись з даними проектами рішень сільської ради, можуть звертатися до Нечаянської сільської ради (57140, с.Нечаяне, вул. Одеська, 15, секретар сільської ради) у робочі дні протягом робочого часу (з понеділка по четвер - з 8:00 до 12:00, з 12: 45 до 16:00, у п'ятницю - з 8:00 до 12:00, з 12:45 до 15:00).

Секретар сільської ради                                                             І.С.Сопільняк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Громадське обговорення щодо перейменування вулиці Гагаріна в с.Новоподілля Миколаївського району Миколаївської області

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.