Нечаянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

рішення сесій сільської ради №9 «ІХ сесія восьмого скликання»

Кількість переглядів: 188
Скликання: восьме скликання
Сесія: ІХ сесія
Тип документу: рішення сесій сільської ради
Дата: 18.06.2021
Номер документу: 9
Назва документу: ІХ сесія восьмого скликання
Прикріплені файли:
  1. поіменне голосування (8.18 МБ)
  2. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.11 МБ)
  3. Про встановалення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.12 МБ)
  4. Про встановлення місцевих податків і зборів (єдиного) на території Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.14 МБ)
  5. Про внесення змін до бюджету Нечаянської сільської територіальної громади на 2021 рік (0.11 МБ)
  6. Про затвердження акту приймання-передачі майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області, розташованого за адресою: Миколаївська область, Миколаївський район, село Нечаяне, вулиця Одеська, будинок 7 (0.02 МБ)
  7. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівників закладів загальної середньої освіти Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.04 МБ)
  8. Про прийняття індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.02 МБ)
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в розмірі земельної частки (паю) для ведення фермерського господарства (0.02 МБ)
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка надається в оренду (0.02 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою (0.02 МБ)
  14. Про припинення права власності на земельні ділянки (0.02 МБ)
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (0.02 МБ)
  16. Про резервування земельних ділянок та створення громадських пасовищ на території Нечаянської сільської ради (0.02 МБ)
  17. Про надання згоди на розпаювання земель фермерських господарств (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в оренду (0.02 МБ)
  19. Про затвердження Акту приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області у комунальну власність Нечаянської сільської ради Миколаївського рай (0.03 МБ)
  20. Про затвердження Акту приймання-передачі нерухомого майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області у комунальну власність Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської област (0.03 МБ)
  21. Про затвердження Акту приймання-передачі автотранспортних засобів із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області у комунальну власність Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївсько (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Громадське обговорення щодо перейменування вулиці 8 Березня в с.Іванівка Миколаївського району Миколаївської області

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.