Нечаянська громада
Миколаївська область, Миколаївський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

проекти рішень №4 «Проєкти рішень»

Кількість переглядів: 276
Скликання: восьме скликання
Сесія: ІV позачергова
Тип документу: проекти рішень
Дата: 01.02.2021
Номер документу: 4
Назва документу: Проєкти рішень
Прикріплені файли:
  1. Про поділ земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення (0.02 МБ)
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (0.02 МБ)
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою (0.02 МБ)
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.02 МБ)
  6. Про затвердження проекту землеустрою та надання в довгострокову оренду (0.02 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та надання в довгострокову оренду (0.02 МБ)
  8. Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність (0.02 МБ)
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних часток (паїв) на умовах оренди (0.02 МБ)
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) проектних доріг на умовах оренди (0.02 МБ)
  11. Про внесення змін та доповнень до рішення VІІІ сесія від 06 липня 2017 року №4 «Про затвердження інформаційних карток адміністративних послуг, які надаються Центром надання адміністративних послуг при виконавчому апараті Нечаянської сільської ради» (0.11 МБ)
  12. Про затвердження Передавального акту майна, активів та зобов’язань Данилівської сільської ради Березанського району Миколаївської області (0.02 МБ)
  13. Про зміну назви та затвердження у новій редакції Положення Данилівського будинку культури Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.03 МБ)
  14. Про зміну назви та затвердження у новій редакції Положення Нечаянської публічної бібліотеки Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.04 МБ)
  15. Про припинення діяльності Методичного центру відділу освіти, молоді, спорту та культури Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області (0.02 МБ)
  16. Про затвердження проектної документації робочого проекту «Нове будівництво стадіону по вул. Шкільній між № 11 та № 4 в с.Нечаяне Миколаївського району Миколаївської області» (0.08 МБ)
  17. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Нечаянської сільської ради на 2017-2022 роки (0.08 МБ)
  18. Про розгляд проектної заявки на проект: «Нове будівництво стадіону по вул. Шкільній між № 11 та № 4 в с. Нечаяне Миколаївського району Миколаївської області» (0.08 МБ)
  19. Про внесення змін до бюджету Нечаянської сільської ради на 2021 рік (0.1 МБ)
  20. Про припинення юридичної особи шляхом ліквідації та передачу майна (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування: Громадське обговорення щодо перейменування вулиці Гагаріна в с.Новоподілля Миколаївського району Миколаївської області

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.